με το παιδί στο μηχανάκι…

καλά,έχω βαρεθεί να βλέπω ιδίως τώρα το καλοκαίρι,πολλά παιδιά να είναι πίσω στην σέλα σε μηχανάκι και ο οδηγός να μην λαμβάνει καμία ιδιαίτερη προφύλαξη.Τις ίδιες ανευθυνότητες που έκανε μόνος του,τις ίδιες κάνει και τώρα με το παιδί πίσω.
Το βλέπουν σαν παιχνίδι αλλά δεν είναι έτσι.Χθες πέτυχα έναν να περνάει τα stop,σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Δείχνουν να μην τους νοιάζει καθόλου.

4 Comments

  1. Προσφατη εικονα στην εθνική οδό:-125ανταράκι,ο ηλιθιος μπαμπάς,ενα μικρό μπροστά,κι ενα πισω,και οι τρεις χωρίς κράνος!!!

  2. Που να δεις νεαρή μάνα σε παπί, με το ένα χέρι να κρατάει το μωράκι, και με το άλλο που κρατάει το τιμόνι να στέλνει συγχρόνως μήνυμα στο κινητό της…

    … και όλα αυτά, πηγαίνοντας ανάποδα σε μονόδρομο!!!

  3. αλήθεια, γιατί μας «ενοχλεί» περισσότερο κάποιος χωρίς κράνος στην Εθνική, από ότι όταν βλέπουμε το αντίστοιχο στην πόλη ή στο νησί? Τα κεφάλια είναι εύθραυστα μόνο στις Εθνικές οδούς?

  4. Ναι, βέβαια, αλλά όταν εμφανισθεί ο κακός «μπάτσος» να επιβάλλει τάξη, όλοι θα τρέξουμε να συμπαρασταθούμε στο «μεροκαματιάρη» πατέρα που η κακιά μητριά-αστυνομία του έκοψε πρόστιμο για το κράνος και δεν έχει να πληρώσει. (Αλλά λεφτά για στοίχημα-κίνο και τσίπουρα στον καφενέ έχει, το κράνος είναι είδος πολυτελείας)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s