πως γίνεται?

ρε γαμώτο,πως γίνεται με τόσες εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση,

οι περισσότερες Ελληνίδες να μην ξέρουν να μαγειρεύουν?
Μήπως είμαστε ακόμα στην αρχή της εκπαίδευσης τους?
Μήπως όλες τώρα αρχίζουν να μαθαίνουν τι εστι κατσαρόλες,κουταλες κλπ.είδη μαγειρικής?
Μήπως τώρα πια τους νοιάζει να φάνε και κάτι μια και βαρέθηκαν τα σουβλάκια και την χωριάτικη?
Άντε να δούμε μήπως και δούμε καμιά βελτίωση τα επόμενα χρόνια.

3 Comments

  1. Λοιπόν, αρχηγέ, έθιξες ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.
    Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου καλοφαγά. (Όχι, όχι δεν έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και άλλα συναφή). Το φαγητό για μένα είναι απόλαυση, ιεροτελεστία. Κι όταν το φαγητό δεν είναι καλό συγχύζομαι. Η γυναίκα μου λοιπόν είναι από τις μαγείρισσες εκείνες που, όπως της λέω, έχει ISO. Ότι και να φτιάξει, ότι κι αν μαγειρέψει είναι άψογο, γευστικά ισορροπημένο και νόστιμο. Από φασολάδα μέχρι ότι κι αν φανταστείς. Έχει κλίση, ταλέντο ρε παιδί μου στη μαγειρική. Με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Μπράβο μου, μπράβο μου…

  2. Ζούρη, ξέρεις πόσοι πολλοί υπάρχουν, που μετά από τόσες τσόντες, δεν μπορούν και δεν ξέρουν να μαμήσουν? Κάπως έτσι λειτουργούν και οι εκπομπές μαγειρικής!!!

Σχολιάστε