είναι όντως θαυματουργά τα easytone?

Αντιγράφω από το  STYLISTA την άποψη της Έλενας Πάκου.

03/05/2011
Tα Reebok Easy Tone.
Από την Έλενα Πάκου

Μία εβδομάδα με τα παπούτσια που υπόσχονται να μας χαρίσουν εντυπωσιακά πόδια

Τα Easy Tone της Reebok συστήθηκαν σε εμάς ως τα θαυματουργά παπούτσια που γυμνάζουν τα πόδια ενώ περπατάμε. Τα πρωτοείδα ένα χρόνο πριν στην διαφήμιση με την Helena Christensen. Το concept με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή οπότε μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να δω αν όντως έχουν δίκιο όλοι όσοι μιλούν για το νέο must have προϊόν.

 

 

Το project: Καθημερινό περπάτημα με τα Easy Tone για μία εβδομάδα
Η ετυμηγορία: Ακόμα δεν έχω δει αποτελέσματα στην τόνωση των ποδιών (είναι πολύ νωρίς άλλωστε) αλλά από τα πρώτα πέντε λεπτά που τα φόρεσα κατάλαβα ότι οι μύες πράγματι γυμνάζονται περισσότερο απ’ ότι με τα υπόλοιπα αθλητικά παπούτσια. Φορώντας τα Easy Tone ένιωθα τον κάθε μυ που γυμνάζεται όπως ακριβώς θα το ένιωθε κανείς μετά από τουλάχιστον μισή ώρα έντονου περπατήματος με κλασικά sneakers.

Πρακτικά, τα Easy Tone δημιουργούν μια μικρή αίσθηση ανισορροπίας. Σε αντίθεση όμως με αυτό που μπορεί να πιστεύεις η διαδικασία δεν είναι καθόλου δυσάρεστη. Αντίθετα μάλιστα κάνει το απλό περπάτημα ενδιαφέρον. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι μπορούσα να καταλάβω τη «δουλειά» που γινόταν στους μύες πράγμα που έκανε το όλο εγχείρημα ακόμα πιο ευχάριστο.

Γιατί διαφέρουν: Όπως πληροφορήθηκα από το επίσημο site της Reebok, τα βασικά στοιχεία που διαφοροποιούν τα Easy Tone και φέρνουν τα «θαυματουργά» αποτελέσματα είναι 3: το πρώτο είναι τα «Balance Pods» ή αλλιώς οι «Υποδοχές Ισορροπίας» που έχουν εμπνευστεί από το σχήμα της μπάλας, το δεύτερο η τεχνολογία κινούμενου αέρα η οποία δημιουργεί τη μικροαστάθεια που οδηγεί με τη σειρά της στην εντονότερη εκγύμναση των μυών και το τρίτο η ειδική σόλα που δίνει ώθηση σε κάθε βήμα γυμνάζοντας έτσι βασικούς μύες.

Συμπέρασμα: Φορώντας τα Easy Tone για να κάνεις τις καθημερινές δουλειές όχι μόνο θα τονώσεις και θα γυμνάσεις τα πόδια σου αλλά θα ξεφύγεις και από την ρουτίνα, νιώθοντας όμορφα. Τα προτείνω!

1 Comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s