Οι νέοι και οι νέες της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Athens Gay Pride.

Θέματα που στην υπόλοιπη Ευρώπη θεωρούνται αυτονόητα,στην χώρα μας ακόμα παραμένουν ταμπού και είναι για πολλά χρόνια κλεισμένα στην ντουλάπα.
Όχι στις διακρίσεις σε κάθε τι διαφορετικό,είτε πρόκειται για σεξουαλική προτίμηση,θρησκεία,ή ακόμα και χρώμα δέρματος.
Η ανακοίνωση της νεολαίας ΔΑ:

Σήμερα, όπου σε παγκόσμιο επίπεδο, τουλάχιστον στον λεγόμενο «Πρώτο Κόσμο», έχουν αρχίσει να φαίνονται στη νεολαία οι συνέπειες της κρίσης, με τη δημιουργία της απόλυτης και μόνιμης αβεβαιότητας, αλλά, παράλληλα, έχουν αρχίσει προοδευτικά βήματα προς την ελεύθερη συμβίωση των ανθρώπων ―ετεροφυλόφιλων, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων―, την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα, ζούμε όλοι και όλες μόνο το πρώτο, αλλά επιλεκτικά το δεύτερο.

Για όλα τα παραπάνω, οι Νέες και οι Νέοι της Δημοκρατικής Αριστεράς, το Σάββατο 4/6/2011, θα βρίσκονται με δικό τους περίπτερο στον χώρο του Athens Gay Pride, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Μετά, όλοι και όλες μαζί, στις 6 το απόγευμα, θα παρελάσουμε στους δρόμους της πρωτεύουσας για μια κοινωνία με χαρούμενους, περήφανους και ίσους πολίτες, όπου φαίνεται πως πρέπει να μιλήσουν και να παλέψουν για το αυτονόητο: την ίση μεταχείριση των πολιτών εκ μέρους του κράτους, ανεξάρτητα απ’ τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό»,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s